Hallituksen kokous 2/2017

Yhteenveto hallituksen kokouksesta

Hallituksen kokous 2/2017 31.1.2017

Päätettiin

* Lentohinnat ovat tänä vuonna syyskokoukselle tehdyn esityksen mukaiset. Hinnat ovat nähtävissä kerhon kotisivulla (kts. Jäsenille — Tiedostot — Ohjeet). Hintoja sovelletaan jäsenmaksun  maksaneisiin jäseniin. Varausoikeudet on myös tuntihinnalla lentävillä, mikäli kalustomaksu on maksettu ennen ensimmäistä lentoa.  Ilman kalustomaksua lentävillä ei ole viikkovarausoikeutta. LexNIL:n 2017 valmistelun yhteydessä saattaa ilmetä vielä joitakin täsmennystä vaativia seikkoja.

* Huollot. N2 ja 546 huolletaan Räyskälässä. Ajankohdasta tiedote  taan lähiaikoina. (e-mail jäsenille 5.2.: aloitus 11.2)

 

 


 

 

* Kisakoneita. Myönnettiin ajalle 8.6-20.6 Upsala Masters-kisoihin N3 Antti Koskiniemelle ja N8 Hannu Niemelle. Poikkeava hakuaika johtuu siitä, että ilmoittautumismaksu pitää maksaa jo tammikuun loppuun mennessä. Kisakoneet tulee normaalisti anoa helmikuun loppuun mennessä. Tästä ja muista ajankohtaisista asioista puheenjohtaja tiedottaa helmikuun puolivälin paikkeilla.

* Hallitus kokoontuu aiemmin sovitusti 21.2 ja 7.3. Lisäksi joudumme kokoontumaan tilinpäätöksen johdosta ennen helmikuun puoliväliä.