Tervetuloa kevätkokoukseen 22.3.2016

KUTSU KEVÄTKOKOUKSEEN Nuorisoilmailijat ry:n sääntömääräinen kevätkokous pidetään tiistaina 22.3.2016 klo 18 Helsingissä osoitteessa Kumpulantie 3 ns. Vallila Factoryn talossa. Käynti rakennuksen sisäpihalta. Ovi on lukossa, tarvittaessa soita Jukka Rastaalle 040-502 8933. Lähistöllä on kokousaikaan aika hyvin parkkipaikkoja.

Kokouksessa käsitellään kerhon sääntömääräiset kevätkokousasiat, mm. toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen vahvistaminen sekä tili- ja vastuuvapauden myöntäminen hallitukselle ja muille vastuuhenkilöille vuodelta 2015.

Muita kevätkokouksen asioita on perinteiseen tapaan tulevan lentokauden ensimmäisten konevarausten jakaminen. Kerholaisten kisavarauksista hallitus päätti 10.3.

Hallitus kysyy myös kerholaisten kantaa kahteen kerhon ulkopuolelta tulleeseen kyselyyn kahden koneen vuokraamiseksi. Toinen koskee DuoDiscusta (NIL), jonka Suomen Urheiluilmailuopisto haluaisi vuokrata viikon 20 (16.5-20.5) arkipäiviksi matkalentokurssiaan varten. Toinen koskee argentiinalaistiimin esittämää vuokrauspyyntöä Liettuan MM-kisoja varten ajalle heinäkuun loppupuoli- elokuun puoliväli. Kone olisi LS8 tai Discus.

 

 

 

Hallitus kysyy kerholaisten kantaa siihen, onko tarvetta saada käyttöön lisää harjoituskoneita. Tarjolla olisi Padasjoen Lentokerhon Astir CS 77. Hallitus on pohtinut koneen vuokraamista täksi kaudeksi, optiona koneen osto myöhemmin. Koneessa on sisään vedettävä laskuteline ja se liitoluvuksi on ilmoitettu 37.

Tervetuloa kokoukseen, keskustelemaan ajankohtaisista asioista ja tapaamaan muita kerholaisia. Tarjoamme kahvia/teetä ja pullaa. Saunomismahdollisuutta ei tällä kertaa valitettavasti ole.

Kevätkertaus on tänä vuonna 23.4 klo 18 Räyskälässä. Tuona viikonloppuna on saatavilla kertaus- ja tarkastuslentoja. Tästä tiedotetaan erikseen myöhemmin.

Helsingissä 14.3.2016

Nuorisoilmailijat ry

Hallitus

psta puheenjohtaja

Riku Pennanen